EVERSEAL heeft …"alles onder één dak"

Hierbij zijn veelzijdigheid, flexibiliteit en deskundigheid onverbrekelijk met elkaar verbonden. Extra pluspunten zijn daarbij korte lijnen in beslissingsprocedures en het rechtstreekse contact met verantwoordelijke functionarissen binnen de organisatie. De relatie met onze opdrachtgevers blijkt uitstekend te zijn, de onderneming is in prima conditie en door onze medewerkers wordt hard - en met toewijding aan het afdichtingsvak - gewerkt.

Ons voegafdichtingsbedrijf bestaat bijna 30 jaar. Een rijke ervaring is steeds de ondergrond waarop wij aktuele eisen en mogelijkheden tot een aantrekkelijke resultaat weten te voegen. Altijd al was de bouwmarkt uiterst wisselvallig van karakter. Toch bleek Everseal telkens weer in staat zich te handhaven op een gerespecteerde positie. Binnen het bedrijf geldt dan ook de stelregel: "elk probleem is niets anders dan een kans op weer een succes".

Everseal is nooit te lang bij het verleden stil blijven staan. Elke tijd, elke situatie, elk vraagstuk vergt een eigen, specifieke benadering. Wij zijn ons dat terdege bewust. In het toepassen van onze kennis en kunde maken wij gebruik van zeer geavanceerde technieken. Vernieuwing hoort tot onze traditie.

 Wij hebben de afgelopen jaren veel verschillende afdichtingsprojecten gerealiseerd, gerenoveerd en onderhouden. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 

Kantoorpanden Amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HSL Hazeldonk/Moerdijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EVERSEAL is dus een all-round voegafdichtingsbedrijf.

Everseal heeft met verschillende opdrachtgevers al jaren een goede relatie. Onze activiteiten richten zich op de gespecialiseerde verwerking van afdichtingsproducten in:
• de woning- en utiliteitsbouw
• marmer- en natuursteenprojecten
• off-shore en scheepsbouw
• koel- en vrieshuizen
Onderhoud en vervangen van kitvoegen o.a.:
• galerij- en balkonvoegen
• prefab beton elementen
• inwendige hoeken in tegelwerk
• kozijn afdichtingen
• isolatieglas afdichtingen

Kwaliteitszorg
Het onderwerp kwaliteitszorg is in het bedrijfsleven beslist niet nieuw. Het streven naar optimalisering van de kwaliteit van een eindproduct of verleende dienst is de laatste jaren echter onder invloed van nieuwere inzichten sterk aan het veranderen. Bijvoorbeeld het inzicht dat het bij kwaliteitszorg niet alleen en uitsluitend om het eindproduct gaat, maar ook om de totale organisatie en servicegraad, zijn componenten die de laatste jaren meer aandacht krijgen. U bent uiteindelijk degene die bepaalt of onze kwaliteit voldoet aan de door u gestelde eisen. Everseal stelt zich open voor op- en aanmerkingen.Goede productkwaliteit begint bij de juiste keuze van betrouwbare toeleveranciers. Kwaliteitszorg staat bij Everseal hoog en het vaandel. Wij zijn dan ook ISO 9001:2000 ,VCA**2004/04 gecertificeerd en Kiwa gecertificeerd op basis van BRL 2369 "Applicatie van voegvullingsmassa in vloeistofdichte verhardingsconstructies".

Showroom A2 Utrecht

Neeltje Jans Vrouwenpolder

Bedrijfs pand Blokker

Parkeerdeck

Kraanspoor Amsterdam

Bataviastad